logo
Home knop
Workshop knop
Inschrijven knop
In opdracht knop
Portret knop
Logo's knop
Grafmonumenten knop
Route knop
E-mail knop

Workshops

Tijdens een eendaagse mozaïekworkshop maakt u kennis met het materiaal en het gereedschap dat voor het maken van een mozaïek nodig is. Ook leert u hoe u met verschillende technieken bepaalde effecten kunt bereiken.

Wij beginnen met theorie: U leert over kleuren, compositie en het knippen, snijden, plakken en voegen van tegels. Vervolgens gaat u zelf aan het werk. U maakt een spiegellijst, een pot of een tafelblad. Dit kunt u doen naar eigen ontwerp of aan de hand van een voorbeeld.

Workshops vinden twee maal per maand op zaterdag plaats. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.30 uur en wordt gehouden in het atelier van Lieke van Dommelen in Nijmegen.

Kosten: 75,00 euro per persoon. Dit is inclusief het benodigde materiaal, koffie, thee en een lunch.

Inschrijving kan telefonisch of via het inschrijfformulier op deze site. Op het inschrijfformulier vindt u de reeds geplande data. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Naast de reguliere workshops zijn er nog andere mogelijkheden. Zo kunnen er workshops gegeven worden als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiebijeenkomst.
Deze workshops lenen zich bij uitstek voor het maken van een gezamenlijk object. Bijvoorbeeld een huwelijkscadeau dat op de vrijgezellendag (samen met de bruid) gemaakt wordt.

Workshops kunnen ook op locatie verzorgd worden.

Datum, tijdsduur en prijs van deze bijzondere workshops worden in overleg bepaald.