logo
Home knop
Workshop knop
Inschrijven knop
In opdracht knop
Portret knop
Logo's knop
Grafmonumenten knop
Route knop
E-mail knop

Workshop voor kinderen

Laat uw kinderen op een creatieve manier aan de slag gaan. Schrijf ze in voor een originele kinder-workshop. Ieder kind maakt tijdens de workshop een eigen mozaïekobject. Ook is het mogelijk om met een aantal kinderen een gezamelijk kunstwerk te maken. Bijvoorbeeld met vriend(innen), zussen, broers en nichtjes....een schaakbord of een grote gekleurde spiegel mozaïeken als verrassing voor opa of oma, de juf of iemand anders die in het zonnetje gezet moet worden.

Een stuk spiegel of glas wordt door de kinderen zelf omgetoverd tot een eigen mozaïekkunstwerk. Ook is het mogelijk een stripfiguur te mozaïeken. Afhankelijk van de leeftijd en de keuze die het kind maakt kan het ontwerp variëren van gemakkelijk tot meer ingewikkeld. Aan het eind van de workshop neemt ieder zijn/haar kunstwerk mee naar huis.

Iedere maand wordt er, op een vrijdagmiddag, in het atelier van Lieke van Dommelen een kinder-workshops gegeven. Een workshop duurt twee en een half uur en wordt onderbroken door een kleine pauze.

Inschrijving kan telefonisch of via het inschrijfformulier op deze site. Op het inschrijfformulier vindt u de reeds geplande data. Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Kosten: 9,50 euro per kind. Dit is inclusief het benodigde materiaal, drinken en een snoepje.